My World 2.0

Jag är besatt. Wohooo, Justins skiva "my world 2.0" släpptes i veckan och jag ska köpa den idag! :) Då kan jag bara sätta på min cd-spelare istället för att krångla med datorn varje morgon när jag vill höra hans ljuva stämma. Tänk om jag skulle hitta en golden ticket också. Haha, det är nämligen så att i EN utav alla skivor han släppt ligger en guld biljett. Den som får den får åka på semester tillsammans med Justin på Bahamas i juni. En semester med sin största idol, det låter inte helt fel.
Såhär ser skivan ut, det är nästan så att man skulle vilja spika upp den på väggen!

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyys

Sticker till stan efter skolan med tjejorna, först blir det kortege sen lite senare till Bollebygd. Får se till att försöka komma hem hyffsat tidigt, ska ju ta tåget till Varberg imorgon. Börjar jobba klockan tre, så jag tar senast 12.57 tåget. Det är första passet i butiken detta året och jag ser verkligen fram emot det.Bild från förra sommaren.
Ja, såhär kan det se ut! Tuuur att det inte kom några kunder när vi höll på att tönta oss framför kameran som stod på självutlösare.

fotboll

Attans vilken otur, matchen slutade 2-2 och för Olsfors blev det ett antal skador och en utvisning. Jimmy skadade benet så illa så han blev hämtad i ambulans, fy! Men det var verkligen hur kul som helst att det kom så många och kollade, var ju helt smockfullt på på läktaren! Kändes dumt att stå mitt framför och ta kort på alla så jag gjorde inte det, men lita på mig! :)

Nu håller jag på att göra i ordning mig för läggdags. Inatt sover jag i mammas säng eftersom att hon är i Varberg, jag älskart! känns som man sover 10000 gånger bättre i sina föräldrars säng, eller hur? Jag ska även plugga lite spanska och engelska, sen efter det lär jag väl somna, hehe.
Nattttinatt, J
Lägg märke till söta Nathalie i vänstra hörnet, så söt! Fick världens goaste puss av henne