pissregn & finnar

Ligger och lyssnar på regnet som smattrar ner på biltaken där ute, underbart ljud tycker jag! ♥ Jobbade till klockan nio och ska upp 06.20 imorgon bitti för att ta det tidiga passet, är helt slut så idag blir det tidig läggdags för min del.

Måste bara påpeka att min hy är den enda i hela världen som inte tål sol. Jag har hört att det ska vara bra med sol för att den ska torka ut och finnarna försvinner men på mig hjälper det verkligen inte och det suger.

jag saknar er mina små gullefjuuuuuuun!

Måndag

Jobb från 8.00 till 15.00 och sedan har jag varit med Frida. Känns inte alls bra att antalet inlägg ligger runt 1-2 om dagen men så får det vara för jag har sommmmarloov :) I morgon har jag det senaste passet i receptionen så om vädret tillåter kommer jag ligga ute och glassa, känns som om jag solar ganska mycket men jag är ju allt annat än brun! :o Men i Malta, då jäklar!

Hard work work!

I dag har jag inte gjort annat än sovit och jobbat, härlig dag förutom att det tar emot att sitta inne när vädret är så fint! I morgon och några dagar framåt blir det mera jobb och sen sticker jag hem för att packa och fixa allt inför Malta, nu är det inte alls långt kvar. Nä, nu blir det läggdags. Börjar klockan 8.00 i morgon och går upp en timme innan, pusss ♥