Studying my ass off

Ville mest bara säga att jag lever.
Har ett prov till imorgon, ett prov och sen är det slut. I alla fall för tio veckor och jag är så obeskrivligt lycklig. Jag visste att jag valde en tuff linje, och jag visste att jag skulle vara tvungen att spendera timme efter timme med näsan i böckerna, men att jag skulle vara såhääär trött hade jag svårt att tro. Känner mig näst intill utbränd vid 17 års ålder, bra jobbat! Ska hur som helst lägga in ett sista kol nu och klara det här jäkla historiaprovet som inte intresserar mig för fem öre och sen kan jag njuta av min ledighet.


Har/hade ni också mycket plugg i skolan det här året? :(
Linnea smygfotade mig under dagens pluggstund i parken, att jag studerar hårt är det ju inget snack om!

Monday

Känns skönt att ha 12 av 13 saker avklarade på dagens att-göra-lista. Har blivit riktigt duktig på att skriva sånna på sista tiden och tro det eller ej ser jag faktiskt till att få allt gjort, oftast. På listan står allt ifrån plugg till belöningar, såsom måla naglarna eller gå ut en sväng. Låter kanske konstigt men jag mår så himla bra utav att bocka av saker och få den där glädje-känslan man får när man klarat av något!

Sängliggande.

Ligger här hemma i sängen och känner varken lukt eller smak. Fan att man alltid ska bli sjuk när man har som mest att göra? Känner mig som världens sämsta vän som missar en redovisning + en pjäs och gör mina vänner besvikna också... Får gottgöra dem när jag är frisk och kry igen!
Dagen kommer enbart att bestå utav kurering och plugg. Snart, bara snart är det sommarlov och jag kan äntligen få vila ut mig.

Vänster: Älsklingen kom hit igår och hade med sig en bukett gerbera, naturgodis och en fanta exotic på vår 4-månaders-dag, mina favoriter! ♥
Höger: Dagens sjuksyssla. Historia och geografi, inte mina starkaste sidor...