Tips!

Måste tipsa er om en parfym jag köpte för ett tag sen, "Intimately Beckham", som har en mycket fräsch doft. Jag köpte ett paket som inkluderade både parfym och en bodylotion i samma doft, bra eftersom jag hört att man luktar godast om man använder samma doft och inte blandar en massa. Hade inte hittat "min egen doft" tills jag hittade den här men nu är jag säker på att jag kommer hålla mig till den här en tid framöver. Alltså, om du letar parfym till dig själv eller en att ge bort rekomenderar jag verkligen den här! 
 
Finns även en parfym för killar. 
 

Oj! Skulle gått och lagt mig för 2 timmar sen men började röja och städa i rummet och kunde inte sluta. Nu är jag klar och ännu tröttare än vad jag var innan haha. Varför får jag alltid ryck på kvällarna och inte på dagar när jag är ledig och inte har något speciellt för mig? Hur som helst, godnatt! 
 

20121230

Träffade lilla Tarzan imorse och efter det åkte vi vidare till Viktors faster. Gick upp rätt tidigt så nu är jag allt annat än pigg. Ska krypa ner i sängen och sätta på en bra film, imorgon är det jobb från 9-14 som gäller!  
 
Såhär gullig kan man ju också vara!