Fiskedag

Har spenderat de två senaste dagarna med min andra halva och det har varit supermysigt. Igår hann vi inte med så mycket eftersom jag slutade vid 6 och efter det åkte vi iväg för att handla kvällsmat och var inte hemma förrrän halv 9. Men idag vaknade vi tidigt och har spenderat hela dagen åt fiske. Var först ute ett par timmar och sedan åkte vi hem, tog det lugnt vid soffan en stund och begav oss senare vidare till en annan sjö. För mig blev det 8 mörtar och 3 abborrar medan Viktor fiskade upp en mört, en abborre och en gädda, lyckat! 

Nu ska vi båda fräscha upp oss lite för sen är det hämtmat som gäller, liiiite lata vi är. Känns dessutom superbra att trycka i sig flöt efter att redan ha malt i sig en halv chipspåse under dagen... Säger åt mig själv att tänka mig för nu när jag är så flitig med träningen och allt men det går sådär, haha typiskt mig. 
 
 
 

När ska man få ha lite tur?

God (inte) morgon. Ställde klockan en halvtimme tidigare för att jag skulle gå min dagliga morgonpromenad men vaknade upp men halsont, förkylning, ont i öronen och ont i hela kroppen. Jävla skit att jag alltid ska envisas om att pussas och hålla på när Viktor är sjuk... Nästa gång ska jag försöka tänka mig för. Idag är det den 29 som förövrigt betyder att vi har varit tillsammans i 1 år och 5 månader, helt underbart! ♥

Ska slänga ihop en god frukost, med te!!!, och sedan göra iordning mig. Börjar jobba klockan 10 och bussen går halv. Blir antagligen inga fler inlägg idag då jag och Viktor har andra planer, om inte annat hörs vi imorgon igen. Massa kramar
 

Planer inför dagen

Känns så hemskt att få ligga kvar i sängen när pojkvännen måste gå upp vid 6 och jobba. Dessutom var han sjuk idag så det var lite extra synd om honom ♥ Om en stund ska jag ta bussen in till stan och möta upp min syster för en liten shoppingrunda och sedan blir det ytterligare en shoppingrunda och lunch med mina fina vänner. Blir en bra dag och jag hoppas på fint väder, pusss!