Att sysselsätta sig själv

Är på salongen där min syster jobbar och väntar på att hon ska bli klar med sin sista kund innan vi två ska bege oss till Ikea. Planen var egentligen att mamma också skulle följt med men vår bror, som hade magsjuka i förrgår, har smittat henne. Så nu får vi försöka göra saker så långt hemifrån som möjligt, att bli sådär sjuk har vi inte tid med!

Från mitt håll

Vaknade och insåg att klockan bara var halv 8 och att jag kunde sovit 2,5 timme till innan larmet skulle gå igång... Efter en extra noga titt ut genom fönstret insåg jag även att det snöar. Vet inte om jag är glad eller ledsen för det. Jag älskar vintern/julen men tycker att snön kunde väntat några veckor, vi har ju knappt hunnit njuta av hösten! Å andra sidan föredrar jag snö framför regn, helt klart.

efterlängtad sömn

Som jag har längtat efter att gå och lägga mig. Har varit slö sen imorse och regnet/snön har varit en bidragande orsak, det känns så tungt och deppigt när det är så tråkigt väder hela tiden. Har ställt klockan för imorgon blir det lunch och mys på stan med Mia och Linn ♥