Det där lilla extra

Känner mig riktigt duktig efter att ha packat min väska inför morgonen med idrottskläder och andra nödvändiga saker, det händer inte ofta kan jag säga. Oftast går jag upp 1,5 timme innan bussen går just för att jag ska ha tid att göra allt på morgonen. Men tänk så onödigt egentligen, självklart sover jag en halvtimme längre om jag kan!

Säger godnatt med en härlig höstbild jag tog förra året! ♥

trettionde september

Haft en otroligt skön söndag. Shopping, plugg, promenad med min fina vän och nu myser jag framför datorn. Imorgon har vi vanlig skoldag och sen blir det praktik resten av veckan, underbart. 
 
Sånhär bra ordning kan man ha i väskan om man känner för det...

Första shoppingen på länge

Åkte hem lite tidigare från Viktor idag eftersom jag ville hinna springa in på Gina innan det stängde. Har inte köpt kläder på evigheter och nu kände jag att det var dags. Jag skulle ha något nytt, om det så skulle ta mig 2 timmar. Kom lyckligtvis därifrån med ett par nya jeans, en gosetröja samt en helsvart enkel tröja att ta på sig om man har noll inspiration. Lat som jag är orkade jag inte hänga upp grejerna och ta kort nu, utan snodde bilder från hemsidan istället. Den svarta tröjan fanns inte med.