Begravningsdekoration

Igår jobbade vi med begravningsdekorationer under floristlektionen och fick själva bestämma vilken form och vilka färger vi ville arbeta med. Vi fick åka till grossisten och plocka ut materialet och var tvungna att hålla oss inom en budget på 600 kr. Det är kul att få göra arbeten där man planerar, utför och reflekterar helt på egen hand, det känns mer verkligt då! 
 
Såhär blev min! 
 
 
 

Tredje delen av syskonskaran

Ska närsomhelst bege mig mot flygplatsen. Inte för att resa själv utan för att hämta hem min efterlängtade bror som varit på Kos i fem månader. Ska bli skönt att få träffa honom och ta vara på tillfällen att umgås eftersom han snart ger sig iväg igen... Han har varit på resande fot i princip sen han tog studenten för 4 år sedan och är bara hemma ett par veckor i taget. Det är helt obegripligt och beundransvärt hur han orkar med allt slit och släng!
 
 
 
 
 
 

Oviktigt

Har seriöst skrivit 5 inlägg nu och sen raderat dem. Kände att jag inte kunde formulera mig rätt och få fram det jag ville så jag tänkte att jag struntar i det istället. Återkommer senare under dagen om jag har något kul att skriva om!En bild på mig och Sara när vi besökte blomstergrossisten imorse.