Torsdag

Lagar soppa samtidigt som jag försöker planera det lilla som är kvar av den här dagen. Måste hinna med lite plugg, städa rummet, vattna alla mina växter och kolla Desperate Housewives. Det sista låter kanske konstigt, men det måste hinnas med. Hade med mig alldeles för få avsnitt när vi var iväg, såg klart en säsong och nu är jag så nyfiken på vad som ska hända att jag inte kan hålla mig! I morgon är det fredag och sista hela veckan i skolan på ett bra tag. Vi har nämligen 4 veckors praktik framför oss och sen är det lov, vi kommer endast vara i skolan på måndagar då vi har flest teoretiska ämnen på schemat. Ska bli så skoj! 
 
 

BILDBOMBEN

 
Kom hem hyfsat tidigt igår, runt 8, och på flygplatsen väntade Viktor, Linda, moster och lillkusinen. Viktor följde med mig hem och det var helt underbart att äntligen få hålla om varandra. En vecka är rätt länge om man tänker efter ändå. 
 
Här kommer lite mer bilder, skönt att ha snabbt internet igen! 
 
 
 
 

Sista inlägget innan avfärd

Fasiken, jag tror jag får ett anfall snart. Har tagit mer än en halvtimme att ladda upp en bild. Hade några fina pics som jag tänkte visa er men jag får helt enkelt nöja mig med att lägga ut en enda, orkar nämligen inte sitta här i flera timmar...
 
Imorgon bär det som sagt av hemmåt. Det har varit en helt underbar vecka fylld av en massa sol, träning och god mat och även om jag hade velat stanna någon dag till så längtar jag samtidigt hem så sjukt mycket. Det finns så många saker där hemma som lockar. Längtar efter att få krama och pussa på min älskade pojkvän, jag saknar skolan och alla mina fina vänner och jag saknar de roliga träningspassen i gympahallen på kvällarna.  
 
Puss och kram på er, vi hörs snart igen ♥
 
Haha, mamma och Jeanette i bakgrunden...