..Godnatt..

Idag har jag varit ovanligt duktig. Har pluggat, bakat knäckebröd, lagat soppa och varit med mamma och handlat. Nu har jag redan borstat tänderna och gjort mig redo att krypa till kojs fast först får bli lite mer plugg innan jag slocknar, godnatt med er! ♥

mer blommor

Haft en lång, men rolig, dag i skolan. Vi fick göra tre arbeten var och det var full rulle mest hela tiden. Trots tröttheten och det faktum att jag är minst sagt slutkörd i huvudet, sitter jag och tar itu med en massa plugg. Prov och inlämning på måndag samt två idrotts-läxor, en som ska in imorgon och en nästa vecka. Har aldrig känt att vi har haft mycket att göra sedan vi började men nu känner jag mig lite smått stressad hela tiden om jag ska vara ärlig... Tar en paus en stund och sticker till affären med mamma, alltid skönt att komma bort en stund när man suttit med näsan i tangentbordet så länge! 
 
Arbetet jag blev mest nöjd med idag, en bordsdekoration.

Ut och resa

Igår bokade mamma en resa till Gran Canaria och vi åker redan om 21 dagar. Åker med Frida och hennes mamma och blir borta en vecka, ska bli helt underbart!