Just do it.

För mig är stunderna på kvällen efter jobbet så otroligt värdefulla. Därför tränar jag varje vardag innan jag börjar, oavsett tid. Tränar jag på morgonen finns det sällan någonting som kan förstöra resten av dagen då jag är fullproppad med härlig energi och är positivt inställd till möjliga utmaningar. Därför är det nästan lite ångestfyllt på helgen när jag vilar för allt jag vill göra är att träna... Det låter verkligen helt sjukt men nu sitter jag i soffan och längtar tills klockan ringer imorgon bitti och jag kan återgå till min dagsrutin. 

I dagsläget känner jag att jag inte är tillräckligt påläst inom ämnet men tanken är att jag skall fokusera extremt mycket på det i början på nästa år. Min heltidsanställning varar mellan Mars-December så i Januari och Februari jobbar jag inte alls lika mycket - vilket betyder att jag kommer kunna ha mer tid till att fördjupa mina kunskaper inom kost och träning. Ta reda på lite mer exakt hur man skall gå tillväga för att uppnå önskade resultat vad gäller inre och yttre styrka. Kommer bli riktigt spännande! 

 

 
 
 

Träning är nyckeln till ren lycka.

Ni vet när man känner sig sådär orkeslös? När det känns som att tiden inte räcker till och som att man blir mer och mer trött för varje dag som går? Så kände jag för ett par månader sedan. Jag gick upp på morgonen och tänkte direkt att ”det finns ingen chans att jag orkar ta mig igenom den här dagen”. Jag var inte på något sätt olycklig men jag kunde heller inte sätta fingret på vad det var då jag aldrig känt så innan och inte hade något att jämföra med. Jag var trött på dagarna, trött på kvällarna och hade varje kväll ångest när jag gick och la mig för jag trodde jag skulle få för lite sömn och inte orka gå upp morgonen därpå. Hela tiden gick jag med gråten i halsen och tyckte synd om mig själv. Allting jag gjorde kändes tråkigt och tungt och jag kände att jag inte hade tid för mig själv eller tid att försöka luska ut vad allting kunde bero på då jag jobbade väldigt mycket och hela tiden hade fritiden planerad till punkt och pricka. Jag slutade träna, ta hand om mig själv och var dessutom en horribel flickvän och sambo... Men sedan kom måndagen den 10 augusti. Egentligen ingen speciell dag på något sätt men det är först nu när jag ser tillbaka som jag inser att det var den dagen, just det första träningspasset jag beslutade mig för att genomföra efter så lång tid, som var starten på min roliga resa. En resa där jag åter tagit kontroll över min kropp och mitt liv. Jag vaknar varje morgon med en härlig känsla i kroppen och går och lägger mig ivrig om att få träna nästa morgon. Det känns fantastiskt att se resultat så fort både psykiskt och fysiskt och jag strävar hela tiden efter att bli starkare på alla plan. Aldrig förr har jag känt mig främmande i min egen kropp och jag tänker heller inte låta det hända igen. 

Utav egen erfarenhet vet jag nu att träning är nyckeln till goda ting. Tränar man så vill man äta rätt. Tränar man så har man energi som räcker hela dagen. Tränar man så blir man stolt över sig själv. Tränar man så blir man lycklig helt enkelt. 

 

Ett kärt återseende ♥

Wow. Att det var ett och ett halvt år sedan jag skrev någonting här sist är helt obegripligt. Jag kikar igenom mitt senaste inlägg och känner mig stolt. Stolt över skoltiden och det faktum att jag gick ur skolan med ett stipendium för bästa betyg - och stolt över allting jag åstadkommit efter det. Jag jobbar för nuvarande på Rångedala Plantskola i Lundaskog, Borås, där jag trivs som fisken i vattnet. Att dagligen få hålla på med det jag utbildade mig till och som jag finner inspiration genom dagligen är en så fantastisk känsla. 
 
Under tiden jag varit borta från bloggen har många saker hänt. Jag har flyttat hemifrån (vi ska flytta igen i December) , varit ute och rest, förlovat mig, köpt en kombi-bil (som jag också krockade med för ca 2 månader sen...), fått ett fast jobb och för 7 veckor sedan bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv. Den förändringen innefattar mycket träning, bra kost och fokus på andra saker som får mig att må bra. Tänker att jag skriver mer om den resan i kommande inlägg. 
 
Då jag för ett par dagar sedan inte hade några tankar på att börja blogga igen har jag inget "bildmaterial". Men lyckligt nog var jag i London för lite mindre än två veckor sedan så passar på att dela med mig av några skönheter därifrån ♥  Blev ett ganska stökigt första inlägg men jag vill berätta så himla många saker på samma gång nu när jag inte fått skriva av mig på så länge och jag vet knappt i vilken ordning jag ska ta allting...