14.04

nu är det fanimej nära. vi åker till flygplatsen om ungefär en och en halv timme.
Packade precis klart det sista och börjar verkligen känna hur nervös jag egentligen är. Jag vet inte alls vad det beror på, men på senaste tiden har jag börjat bli en aning flygrädd också, kanske efter att jag sett filmen allive, som handlar om ett flygplan som kraschar.
Jaja, nu kommer ju inte det hända, så jag behöver inte oroa mig.

åååååh jag längtar, om mindre än ett dygn ligger vi på playan och äter glaassss i stora lass


bild från Thailand förra gången vi var där, tror det var mellan 07-08

Kommer antagligen inte kunna uppdatera så mycket, men det blir ändringar när jag kommer hem igen, och de är den 12:e januari som är två dagar innan min födelsedag dessutom (:

TTYL, J

dan före doppardan.

ja, idag är det äntligen dan före doppardan. Kan verkligen inte fatta att tiden har gått så snabbt. Hela december har på något vis rusat iväg & det känns verkligen inte som att det är julafton imorgon. Julafton, som är årets absolut bästa dag!, jag kan bara inte förstå det.

Julia älskar julen.

oho jaja

HELT SLUT. Ah, efter 47 timmars arbete detta lovet är jag väldigt trött. Missförstå mig inte.Det har varit hur kul som helst och jag har lärt mig så himla mycket mer än vad jag gjorde på praon, men trött, det blir man kan jag lova!
Idag var det kö i stort sett hela dagen så det har verkligen varit fullt upp. Det är mycket roligare när det är så mycket folk heela tiden, istället för att det kommer en kund någon gång ibland. Och dessutom lär man sig ju mycket mer.