OBS

Anledningen till den dåliga uppdateringen är enkel. Det går inte att ladda upp bilder, ändra text, få texten i mitten osv så jag väntar tills det är löst. Inte kul med massa inlägg utan bilder och sånt där, puss

Jag älskar dig.

Igår hade älsklingen och jag 8 månader och jag hade glömt av det. Vi var ute och gick och plötsligt stannade han mig och sa: tack för åtta månader och log. Fick så dåligt samvete att jag började gråta, hur i helsike kan man glömma det? Jag gav honom en halsduk och fjäskade hela kvällen så jag hoppas att jag är förlåten vid nuläget ♥ Förlåt älskling, det var första och sista gången. Jag älskar dig.

McDonalds och matteprov - mobilblogg

Idag hade vi lång lunch och eftersom det serverades fiskgratäng i matsalen bestämde vi oss istället för att äta på McDonalds - det enda stället i stan som går hyfsat snabbt att få maten på. Tjugo i tolv hade vi matteprov och fick lyckligt nog gå när vi var klara, som jag var efter 17 minuter. Gött! Nu ska jag hälsa på älsklingen på skolan en stund innan jag åker och tränar, lär ju behöva springa en stund för att få bort alla extra kalorier jag stoppat i mig det senaste, i samband med att jag brutit mitt godislöfte... Inte bra.