Big Brother

Kan ha skådat det absolut bästa avsnittet av Big Brother - någonsin. Dem hade skräcknatt igår och det var rätt spännande måste jag säga, för att inte tala om hur kul det var att se alla så rädda. Ojojoj, tror att jag är tvungen att kolla reprisen igen - så kul var det.
Avslutar min härliga dag (utan plugg) med lite live. Madelene och Patrik ligger och myser i ett hörn - resten sover. Haha, fatta vad sjuk man är som betalar 200 spänn för att kolla på sånt här? Men är man beroende så är man. I morgon ska jag till jobbet på ett möte efter skolan och sen får jag se vart dagen för mig, förhoppningsvis mot något bra. Godnatt med er! ♥
Printscreen

Trött, tröttare, tröttast!

Blev en lång dag hemifrån. Åkte till skolan vid sju och kom hem för ca en halvtimme sen, trött är bara förnamnet. Riktigt skönt att det redan är fredag imorgon, det betyder sovmorgon och bara två lektioner - mums! Ska bli skönt att få ta det extra lugnt någon dag nu när allt har varit så hetsigt denna veckan.

Just nu sitter jag i min säng med en stor skål med makaroner och köttbullar framför mig som jag tänkte gluffsa i mig till ett avsnitt av Glee. Ligger 2 avsnitt efter nu och måste hinna kolla på dem tills nästa onsdag!! :) Jag är seriös när jag säger att det är en utav de bästa serierna jag har sett och tro mig, jag har sett en del i mina dar... Måste kila, jag vill ju inte ha kalla köttbullar ♥ Puss
Titta vad min pojk ät duktig... IB10B!

GÄSTBLOGG

Hejsan svejsan! Andrea här, jag går i samma klass som Julia och hon är helt underbar. Vi bloggar båda två och måste hjälpa varandra när det kommer att vara uppdaterade. vi har haft historia prov idag och har vart tvungna att plugga till det ordentligt så det är en av anledningarna varför varken min eller Julia's blogg har vart så uppdaterade. Men somsagt, vi hjälper varandra med att hålla igång.
Nu väntar vi iallafall på att matte lektionen ska börja och sen har vi två lektioner till innan skoldagen är slut. Alla får ha en kanon bra Torsdag och hoppas att våren är påväg hos er. I Borås är det inte jätte soligt eller så men några plusgrader så det är påväg. Haha, världen's längsta inlägg eller vad?
.
/andrea evelina andersson ft. Viktor Turr Frantzich ♥