Är hemma från världens äventyr.

Har varit med om två helt fantastiska veckor i Malta med underbara människor och fint väder, kan inte fatta att två veckor gick så snabbt... Går knappt att beskriva med ord hur bra det faktiskt har varit men om jag säger: heltunderbartochbäst?

Såhär såg en typisk dag ut:

8.00 - 11.20
SKOLA

11.20 - 16.20
STRANDEN, SHOPPING

16.20 - 20.00
FRI TID

20.00 - 23.30
DISCO, BEACHPARTY, POOLPARTY, etc

Har inte laddat upp bilderna på datorn än så det blir dessvärre inga förrän om ett tag eftersom jag sticker ner till Varberg tidigt i morgon och jag vet inte när jag kommer hem igen! ♥ Då kommer jag också skriva resan lite mer i detalj.
Kommer alltid att koppla den här låten till Malta framöver, en riktig discoplåga!

Mysdag @Perssons

Tog den här bilden på Filippa idag & hon sa att jag och Fanny kunde kolla på den när vi saknade henne, gullunge! ♥
Hur som helst skjutsade pappa mig till Persson idag, vi har gått igenom packningen för allra sista gången, badat i deras nybyggda pool, varit och handlat lite svenskt smågodis att packa ner i väskan och hela dagen avslutades med en mysig kvällsmat utomhus med samtliga familjemedlemmar. Den sista måltiden tillsammans på två veckor, sorgligt.

Jag är inte den personen som längtar hem men två veckor... det är fett länge!
Vet inte heller hur det kommer se ut med internet tillgångar, eller om jag ens kommer att ha tid till att sitta vid datorn. Vad jag försöker säga är att jag antagligen inte kommer blogga under de 2 veckor som jag är borta, så ha det bäst och sköt om er! ♥ pusss