Fjorton månader.

Åker med älsklingen till Göteborg efter skolan och strosar runt lite, det var hans idé såhär på månadgsdagen! ♥ Fick ställa in träningen ikväll eftersom Linda blev sjuk igår så nu kan jag spendera hela dagen med personen jag älskar mest, underbart.

Korv och annat skoj

Kort dag i skolan, en sväng på stan, körlektion, övningskörning och ett besök på kyrkogården är i stort sett vad min dag bestått utav. Min älskade moster skulle fyllt 48 år idag och vi åkte till hennes grav för att lämna en blomma och säga grattis, saknar henne så! ♥ Har även övat en del teori också, nu är det inte långt kvar.
Imorgon går jag den längsta dagen i skolan och efter det hänger älsklingen med mig hem. Klockan 7 är det dags för en timmes privat träning på gymmet och sen hemåt igen för att spendera natten med den bästa och fira vår månadsdag ♥

Sminkkurs

Fick en rolig present av syster och bror i födelsedagspresent som jag utnyttjade idag. En privat sminkkurs på Make Up Store i Borås. Fick lära mig hur man gör en sotning och lite annat skoj som jag tänker bära med mig. Behövde verkligen det eftersom jag är urusel på att sminka i vanliga fall. Det kostar 495:- och det bästa är att man får välja produkter för samma belopp efter kursen, jag valde 3 skuggor som hon använde på mig samt en borste.