Rubrik

Jag vet att jag lagt upp flera sånna här knäppa bilder men jag får helt enkelt inte nog!

Imorgon tänkte vi tejer åkt ner till Göteborg men vågade inte på grund av bombhoten och beslutade därför att vi skulle hitta på något annat kul istället och den här gången fick det bli Gekås. (Vet att det kanske låter töntigt att inte åka dit men bättre att vara på den säkra sidan!) Vi tar en direkt buss från Borås vid 10-tiden imorgon bitti och hem vet jag inte när vi ska åka men det märker vi ;)

Inte alls bra att sitta med datorn i sängen. Jag sitter och kupar ryggen och ser ut som en hundraåring. Börjar få ryggont. Godnatt ♥

hej, jag är en tjej

Har varit hemma hos Linnea hela långa dagen och strax är det dags för kalas. Linnea bor granne med mina kusiner så jag går fem minuter innan det börjar, gött! Idag har vi varit ute och gått, fikat och kollat Sunes sommar, vi är visst besatta av dendär Sune vi... Jag somnade som vanligt innan filmen var slut och det är något som Linnea får lära sig att leva med, haha! :) Nu är det dags att packa väskan och springa över till nästa hus, puss!

 

Jag igår:

f om N-a-T-T:
Har du ingen bild på hur du såg ut ? :)
Svar: Självklart har jag det, men bara då jag var superwoman :) Bilderna är inte världens bästa eftersom dem är tagna sent men hoppas att de duger!


små kläder i storlek 116!