Måndag

Jag och Viktor landade precis hemma hos honom efter en runda på stan. Jag har inte köpt något på länge men idag hade jag sånt sjukt sug efter något nytt att hänga i den egentligen alldeles för fulla garderoben. Blev en kjol, en jeansskjorta och shortsen ni ser på bilden nedan. Igår hade vi en riktigt latis-dag i soffan och jag har en känsla av att vi hamnar där igen om en stund. Det är så skönt att bara vara!Typiskt.

Okej, klockan är bara 11 men jag oroar mig fortfarande för att det dåliga vädret ska hålla i till kvällen. Vi är ett gäng som ska träffas och käka god mat, dricka och sedan övernatta och jag hoppas av hela mitt hjärta på bättre väder tills dess. Det har varit sol och ca 25 grader varje dag i flera veckor och nu regnar det för första gången på hur länge som helst. Så typiskt, varför nu? Det slår ju aldrig fel dessutom.

Hoppas att allt är bra med er, att ni njuter av sommaren (oavsett om det är fint väder eller inte) och att ni står ut med min glesa uppdatering!Bloggtorka

Oj, här har det inte hänt särsklit mycket under de senaste veckorna... Sist jag uppdaterade var jag i Turkiet och sen dess har inget speciellt hänt tycker jag. Resan var helt underbar men det är inte förrän nu i efterhand man förstår hur jäkla kul man faktiskt hade! Älskar den där vuxna känslan man får när man är iväg och måste ta hand om allting själv dessutom. 
 
Här är ett par bilder på alla oss tjejer tillsammans, får se om jag slänger upp fler från resan sen.