inte på bra humör.

Nu är jag ledsen. Hade -som alla andra tisdagar- förberett mig för att krypa ner i soffan och kolla på Desperate Housewieves när jag, till min besvikelse, upptäcker att programmet har en veckas uppehåll och sänds inte förrän nästa tisdag. Så nu sitter jag istället klistrad framför teven och kollar på "Win a date with Tad Hamilton", helt okej ändå.

andningspaus

Ville bara visa en jättefin present som jag fick utav min gulliga farmor igår samtidigt som jag unnar mig en andningspaus från allt pluggande! ♥ Jag har letat efter en smyckes-hängare i all evighet men inte hittat någon som fallit mig i smaken så jag blev förstås jätteglad. Tack världens bästa farmor, I love you!


Här är den med - och utan smycken.


Hemma hos kusinerna i Sandared

Nu är jag, mamma och Linda hemma hos kusinerna i Sandared, Linda skall klippa dem och jag sitter och pluggar historia. Kul. Måste bara påpeka att det är äckligt kallt i Borås. 16 minusgrader imorse, trodde jag skulle dö... Vad mer ska man ta på sig än varm fodrade skor, dunjacka, halsduk, mössa och vantar? Helt obegripligt, jag hoppas inte att det blir mycket kallare än såhär.
Söta kusiner ♥